HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

USLUGA

Dëshiron të punosh për një kompani me një kulturë frymëzuese, që i jep përparësi trajnimit e zhvillimit personal, dhe që ofron mundësi të shkëlqyera rritje?

3 arsye pse të punosh

Me Ne

  • 1. Njerëzit tanë
    Ne jemi të përkushtuar për të siguruar që aseti ynë më i rëndësishëm të ketë një ambjent pune ideal, dhe mundësi të pafundme për t’u zhvilluar personalisht dhe profesionalisht.
  • 2. Kultura jonë
    Ne vlerësojmë shumë një ambjent i cili është gjithëpërfshirës në orientimin drejt rritjes, suksesit, performancës dhe kreativitetit. Ne kërkojmë njerëz të talentuar që përqafojnë këto vlera dhe që do të na ndihmojnë për të zgjeruar pozicionin tonë në treg.
  • 3. Historia jonë
    Me një histori suksesi të një periudhe shumë-vjeçare të lënë pas, USLUGA shquhet për një rritje të qëndrueshme ndër vite, mbështetur në ndërtimin gradual të një portofoli të shumtë projektesh dhe duke zgjeruar aktivitetet tek zhvillimi i pasurive të paluajtshme.

SHIKO PRONAT