HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Pse Usluga?

Sepse ne synojmë të mbetemi lider në tregun ku operojmë, duke ia dedikuar suksesin vlerave që udhëheqin punën tonë të përditshme dhe marrëdhëniet që ndërtojmë.

⚫ Ne promovojmë një mjedis kreativ ku nxisim të gjithë aktorët për të bërë të pamundurën të mundur duke investuar në inovacion.

⚫ Usluga ushqen një frymë përsosmërie dhe këmbëngulje. Ne krenohemi me atë që bëjmë dhe mënyrën si operojmë në ekip.

⚫ Tek Usluga kultivojmë energji ku pjesët janë themelore për të formuar një të tërë. Ne e sigurojmë të ardhmen së bashku në një atmosferë mbështetjeje dhe sinqeriteti që respekton diversitetin, lehtëson komunikimin dhe e bën bashkëpunimin konstruktiv.

Usluga

history

AS Hotel Durres
Pozicionuar në linjën e parë në bregun e detit, 13 km larg qendrës së Durrësit, me të gjitha avantazhet e arkitekturës, Star Hotel ofron një eksperiencë unike për të ndjerë qetësinë e një parajse pranë detit. Përveç pozicionimit mjaft favorizues hoteli gëzon një reputacion mjaft të mirë falë shërbimit profesional dhe të personalizuar.
Belmondo Hotel
Belmondo Hotel dhe Apartamente, destinacioni juaj më i mirë veror. Mund të eksploroni ambientet e shumta, të shijoni mëngjesin në restorantin e hapur ose pushoni në tarracë gjatë pasdites. Sallat e konferencave janë në dispozicion për takimet e biznesit dhe pushimet do jenë mëse të kompletuara.
Horizont Hotel
Hotel Horizont ofron plot 64 dhoma standard dhe 14 dhoma superiore, të cilat janë të pajisura me një sërë lehtësish për të siguruar një qëndrim të këndshëm në bregdetin e Durrësit. Një eksperiencë unike ofrohet për pushuesit në të gjashtëmbëdhjetë suitat, dy ndër të cilat presidenciale, të dekoruara me aksesorë luksozë dhe dizajn unik.
AS Tirana Hotel
AS Tirana Hotel është zgjedhja juaj e përsosur për udhëtime biznesi apo dhe argëtimi. Një hotel i pozicionuar shumë pranë Qendrës, i cili ofron ambiente komode dhe shërbime me cilësi superiore në çdo kohë, sipas kërkesave të klientëve. Godina ofron, ndër të tjera bar, restorant, sallë konferencash dhe çdo fasilitet tjetër që e bën qëndrimin tuaj mjaft të rehatshëm.

Historia

Usluge-s

AS Hotel Durres
Pozicionuar në linjën e parë në bregun e detit, 13 km larg qendrës së Durrësit, me të gjitha avantazhet e arkitekturës, Star Hotel ofron një eksperiencë unike për të ndjerë qetësinë e një parajse pranë detit. Përveç pozicionimit mjaft favorizues hoteli gëzon një reputacion mjaft të mirë falë shërbimit profesional dhe të personalizuar.
Belmondo Hotel
Belmondo Hotel dhe Apartamente, destinacioni juaj më i mirë veror. Mund të eksploroni ambientet e shumta, të shijoni mëngjesin në restorantin e hapur ose pushoni në tarracë gjatë pasdites. Sallat e konferencave janë në dispozicion për takimet e biznesit dhe pushimet do jenë mëse të kompletuara.
Horizont Hotel
Hotel Horizont ofron plot 64 dhoma standard dhe 14 dhoma superiore, të cilat janë të pajisura me një sërë lehtësish për të siguruar një qëndrim të këndshëm në bregdetin e Durrësit. Një eksperiencë unike ofrohet për pushuesit në të gjashtëmbëdhjetë suitat, dy ndër të cilat presidenciale, të dekoruara me aksesorë luksozë dhe dizajn unik.
AS Tirana Hotel
AS Tirana Hotel është zgjedhja juaj e përsosur për udhëtime biznesi apo dhe argëtimi. Një hotel i pozicionuar shumë pranë Qendrës, i cili ofron ambiente komode dhe shërbime me cilësi superiore në çdo kohë, sipas kërkesave të klientëve. Godina ofron, ndër të tjera bar, restorant, sallë konferencash dhe çdo fasilitet tjetër që e bën qëndrimin tuaj mjaft të rehatshëm.

SHIKO PRONAT