HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Usluga Gate Tirana

Një hap më pranë suksesit!

Ka shumë arsye pse zyra juaj aktuale nuk është e duhura.

Ju prezantojmë me projektin e radhës të USLUGA, i organizuar në 7 kate zyra të përshtatshme për çfarëdolloj biznesi dhe 2 kate nëntokë si hapësira parkimi. Koncepti i zhvillimit të brendshëm të kateve do të jetë kryesisht “open space”, për t’ju përshtatur sa më shumë kërkesave dhe nevojave specifike të klientëve. Përveç një qendre prestigjoze me standartet më të larta të inovacionit në ndërtim, ky projekt garanton për bizneset zgjidhje të personalizuara të hapësirave. Blloku i shkallëve është konceptuar si element që nxit ndërveprimin social, ndaj ky bllok do të jetë i pozicionuar në qendër dhe do të jetë i lidhur drejtpërdrejt me pjesën tjetër të hapësirës. Me qëllim përmirësimin e jetës sociale do të krijohen hapësira të posaçme të përbashkëta të cilat përpos cilësisë së padiskutueshme në ndërtim do të ofrojnë gjithashtu maksimumin e dritës natyrale përmes vetratave në lartësinë e katit të cilat do të vijnë në formën e tarracave.

Lartesia
10 kate
Tipologjia
Hapsire Biznesi
Siperfaqe
m2
Njerëzit e suksesshëm i shohin gjërat ndryshe, ndaj ju ftojmë të na vizitoni për t’ju prezantuar zyrat që do ju frymëzojnë për të krijuar ide të mëdha!.

SHIKO PRONAT