HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Altura Trade Center

Një eksperiencë unike

Ejani dhe zbuloni projektin tonë më të ri që gjendet në një nga zonat më të rëndësishme në zgjatimin e Bulevardit të Ri.

Ajo çfarë e bën unike këtë zonë është fakti që ndodhet në hyrjen e parkut qendror dhe kufizohet në anën jugore me një arterie kryesore rrugore, Unazën e Katërt të qytetit. Ky projekt parashikon të miksojë disa funksione me kërkesa specifike si: biznesi, hotelerie, shërbimi dhe banimi.

Tre blloqet e qarkullimit të këtij objekti përveç shkallëve, do të përfshijnë edhe hapësira publike për ndërveprim social. Këto hapësira janë të projektuara si ballkone të drejtuara nga pjesa e parkut dhe do të funksionojnë si hapësira të përbashkëta për banorët apo përdoruesit midis kateve.

Hapësirat e përbashkëta të gjelbërta do të jenë të vendosura si në planin hortizontal ashtu edhe në atë vertikal. Projekti ka si qëllim final sistemimin dhe ringjalljen e të gjithë zonës ku po ndërtohet, duke përmirësuar cilësinë e jetës sociale nëpërmjet zonave të gjelbërta rekreative, infrastruktures dhe ofrimit të një game të gjërë shërbimesh.

Lartesia
19 kate
Tipologjia
Hapsire Banimi & Biznesi
Siperfaqe
m2

Projekti do të jetë i organizuar në një ndërtesë me 19 kate, funksionet e së cilës do të jenë:
  • Banim (me apartamente të tipologjisë 1+1, 2+1 dhe 3+1) dhe Zyra;
  • Hapësirë komunitare e përbashkët;
  • Hotel, Sallë Konferencash, Restorant, Auditor, Kinema dhe SPA;
  • Ambiente Shërbimi
Këto ambiente do të ndahen dhe bashkohen nga hapësirat e gjelbërta të përbashkëta në ndërtesë duke ofruar godinën e ëndrrave për të jetuar dhe punuar. Zbuloni realitetin që ofron kjo ndërtesë dhe zgjidhni më të mirën per ju!

SHIKO PRONAT