HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Njoftime Pune

Bashkohu me NE

USLUGA është një ndër kompanitë e para dhe më të mëdha e fokusuar në ndërtim dhe manaxhim pronash në Shqipëri. Ne synojmë të mbetemi lider në tregun ku operojmë, duke ia dedikuar suksesin vlerave që udhëheqin punën tonë të përditshme dhe marrëdhënieve që ndërtojmë.

Specialist/ e Shitje

Përmbledhja e pozicionit: Një Specialist Shitjesh është përgjegjës për ofrimin e shërbimit superior ndaj klientëve duke shërbyer si kontakt kyç i Kompanisë me synim realizimin e shitjeve. Shiko Njoftimin


SHIKO PRONAT