HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Rezidenca Belmondo

Kërko. Shiko. Duaj

Dëshironi të dini më shumë?

Tre godina të tjera do i shtohen portofolit të ndërtimeve të USLUGA. Ju mund të zgjidhni hapësirën tuaj, aty ku cilësia dhe standartet bashkëkohore janë të padiskutueshme.

  • Godinë shërbimi dhe banimi me 8 kate dhe 2 kate nëntokë;
  • Godinë shërbimi (7 kate); Banimi (7 kate) dhe 3 kate nëntokë;
  • Godinë shërbimi (8 kate); Banimi (8 kate) dhe 2 kate nëntokë.
Lartesia
8 kate
Tipologjia
Hapsire Banimi & Biznesi
Siperfaqe
m2

Dëshironi të dini më shumë?
  • Apartamentet do të organizohen në një kat dhe do të kenë një strukturë të inklinuar, ashtu sikurse do të kenë edhe orientimin. Ato do të organizohen në formë kubesh në fasadë, duke i dhënë të gjithë ndërtesës një ritëm më dinamik.
  • Shërbimet janë menduar të jenë në katet e para ose vetëm në katin “0”. Kjo vendosje bën që shërbimet të jenë sa më të aksesueshme. Në varësi të orientimit (nga ana e rrugës apo nga ana e brendshme), do të planifikohen edhe njësitë e shërbimeve duke ju përshtatur kërkesave të kompleksit.
  • Hapësira të përbashkëta, të cilat do të organizohen në kate të ndryshme, kryesisht pranë nyjeve lëvizëse dhe do të jenë në formën e tarracave në çdo kat duke ofruar më shumë hapësirë publike duke nxitur ndërveprimin social.
E nëse pas kërkimit, keni parë edhe projektin tonë jemi të sigurtë që do jetë zgjedhja juaj!

SHIKO PRONAT