HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single
tendecat industrise 1
blog

8 tendencat kryesore të industrisë së ndërtimit për t'u parë në 2022!

Inovacionet e veshjeve po bëjnë rrugën e tyre drejt vendit të punës me çizmet e punës që lidhen me Wi-Fi dhe paralajmërojnë të tjerët nëse një person ka rënë.
Lexo më shumë
tendecat dizajnit 1
blog

7 tendencat e dizajnit të brendshëm që do të mbizotërojnë në vitin 2022

Në këtë artikull ne do t'ju tregojmë se si ekspertët parashikojnë që ne do të dekorojmë shtëpitë tona gjatë vitit 2022
Lexo më shumë
industria-ndertimit
blog

Kush eshte e ardhmja e energjise ne industrine e ndertimit?

Tregu i energjise po ndryshon ngadale, duke levizur nga lendet djegese, fosile tradicionale tek alternativat me te gjelbra
Lexo më shumë
trendet-e-ngjyrave
blog

Jeni gati per disa trende ngjyrash? Ketu gjeni 7 tendencat per vitin 2022!

Gri ne tonalitet Kaf, e lejojne dhomen te marre fryme lehte, qetesojne sistemin tone nervor si nje gjume i lehte nen nje drite te bute dielli.
Lexo më shumë
trendet-e-ngjyrave
blog

Planifikimi dhe skedulimi i ndërtimit sipas USLUGA

Planifikimi dhe skedulimi i ndërtimit për USLUGA janë aspekte kyçe në integrimin e të gjitha aktiviteteve dhe fazave të ndërtimit të nevojshme për të
Lexo më shumë
skicat
blog

Çfarë janë “skicat" në ndërtim?

Në projektet e ndërtimit, “skicat" përdoren për të gjurmuar shumë ndryshime nga planet origjinale të ndërtimit që ndodhin gjatë ndërtimit të një ndërtese.
Lexo më shumë

SHIKO PRONAT