HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Sun Hotel

Për të shijuar ditët e bukura me diell!

Sun Hotel është një hotel elegant që ndodhet në bregun e detit të qytetit të Durrësit vetëm 5 km larg nga qendra. Ky hotel është i dizenjuar në mënyrë të përsosur për të garantuar kënaqësinë e vizitorëve nëpërmjet shërbimit cilësor, mikpritjes së ngrohtë dhe atmosferës ftuese. Sun Hotel është një zgjedhje perfekte për vizitorët që vijnë në Durrës për biznes ose për të kaluar kohën e tyre të lirë.

Lartesia
8 kate
Tipologjia
Hotel
Kapaciteti
45 dhoma

Sun Hotel është një nga destinacionet më të preferuara në Durrës dhe ofron:
  • 45 dhoma në dispozicion
  • 8 kate (Suita me pamje panoramike)
  • 2 Qendra Konferencash me kapacitet maksimal prej 200 personash
  • Restorant për evente dhe për HB, FB ose “All inclusive”
  • Lounge Bar
  • Parkim të autobusëve dhe makinave falas

SHIKO PRONAT