Sektorët e Biznesit

Hapsira Banimi

Kullat e banimit të projektit USLUGA janë disa hapa larg bulevardit të ri të Tiranës me njësi të dizajnuara me dizajne të zgjuara inxhinierike dhe një sërë mundësish të shikimit mbi qytet. Kullat ofrojnë njësi të operuara në hotel dhe apartamente shërbimi. Kjo është një mundësi për investitorët e mençur ose zotëruesit e pronësisë që të regjistrojnë interesin e tyre për të zotëruar një apartament shërbimi duke shijuar faktin se investimi juaj menaxhohet nga operatorët e njohur të markës. Usluga aktualisht ka dy salla ekspozite në Tirana dhe Durrës, me modele interaktive që lejojnë palët e interesuara të shikojnë, të përjetojnë projektin, të zgjedhin dhe të rezervojnë pasurinë e tyre me besim dhe lehtësi. Usluga mirëpret regjistrimin e hershëm në këtë projekt; kjo do t'i lejojë blerësit të zgjedhin preferencën e tyre nëse është për investim ose për përdorim personal.