Profili zyrtare ne facebook i kompanise Usluga
HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Apartament ne shitje 2+1 | Rezidenca AVID

 • Bulevardi i Ri i Tiranes, Tirane
 • Postuar: E Hënë, 7 Dhjetor 2020 15:29

Përshkrimi

Rezidenca AVID – Projekti më i ri nga Usluga me hapësira banimi dhe biznesi të tipologjive të ndryshme. Pozicionuar në një nga zonat më strategjike dhe dinamike pranë Bulevardit të Ri të Tiranës, Rezidenca AVID vjen me çmimin më të mirë në zonë kundrejt cilësisë dhe standardit që ofrohet:

Izolim termik
o Stabilitet i ngrohtësisë
o Mbrojtje nga zhurma
o Siguri

Vetrata Termike
o Hapësira midis xhamave është maksimale dhe ka mbushje me gaz
o Sistem me profile termike
o Izolim shumë i mirë akustik

Strukturë për të përballuar tërmete
o Breza antisizmik të lidhur me strukturën
o Rrjetë lidhëse në bashkimin e mureve me trarët/ soletën
o Vendosja e amortizuesve, duke zvogëluar madhësinë e valëve tundëse në ndërtesë

Apartament për shitje:
o Tipologjia e Apartamentit: 2+1
o Sipërfaqja: 121.75 m2
o Kodi: G29A - A1.2
o Kati: 1

Benefitet tuaja:
o Mundësi pagese me këste
o Financim deri në 100% të vlerës së apartamentit nga Procredit Bank
o Hapësira të gjelbërta të konceptuara si zona relaksi për të gjithë familjen
o Fasadë e termo-izoluar
o Cilësi e lartë punimesh
o Ndërtim me produkte ekologjike

Për informacione të mëtejshme, na kontaktoni në:
Tel: +355 69 20 82 222
E-mail: shitje@usluga.al

Karakteristikat

 • Dhoma: 3
 • Dhoma Gjumi: 2
 • Tualete: 2
 • Dhoma ndenjeje: 1
 • Kuzhina : 1
 • Gjendja: Mobiluar
 • Sipërfaqja: 122 m2
 • Kati: 1
 • Parking:
 • Orinetimi: Veri

INSPIRED BY YOU