HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Kompleksi Usluga

Një eksperiencë unike

I gjendur në zemrën e Tiranës kompleksi “Usluga” ofron shërbime dhe fasilitete për përmbushjen e nevojave të klientëve. Kompleksi eshtë i pozicionuar në një nga pikat kyçe të qytetit, tek “Stacioni i Trenit” ku ju ofron klientëve të saj mundësi aksesibiliteti të lehtë dhe të shpejtë në çdo pikë të qytetit. Gjithashtu ju jep prioritet jo vetëm banorëve por edhe bizneseve të akomoduar pranë kompleksit të jenë të lehtë aksesueshëm nga klientët dhe kalimtarët që qarkullojnë në zonë.

Është një kompleks dinamik me ndërtesa të mirëstrukturuara, të projektuara me standartet më të larta në treg, me përkushtim maksimal ndaj përsosmërisë dhe inovacionit dhe me një teknologji bashkëkohore në ndërtim për t’ju ofruar klientëve të saj një të ardhme plotësisht të sigurt.

Një vëmendje e veçantë I kushtohet cilësisë dhe garancisë të lartë të investimeve. Kompleksi zotëron hapësira biznesi, hapësira komerciale, si edhe hapësira banimi. Ajo që ka për qëllim është përmirësimi I jetës sociale duke krijuar hapësira të përbashkëta përpos edhe cilësisë më të mirë në ndërtim.

Lartësia
12 kate
Tipologjia
Hapësire Banimi & Biznesi
Siperfaqe
m2
Komplekse pallatesh të ndërtuara me standartet, teknologjin dhe materialet më të mira në treg i bëjnë ndërtesat të forta dhe të sigurta. Ndërtuar nga inxhinierët dhe arkitektët më profesionistë kombëtarë dhe ndërkombëtarë, duke u kujdesur që të kenë:
  • - Vetrata xhami që mundësojnë ndricim të mjaftueshëm natyral,termoizolimi tërësor dhe izolimi akustik maksimal për të pasur një ambient sa më të qetë dhe shplodhës.
  • - Ajrosje natyrale duke eleminuar çdo mundësi për myk nga avujt e ndryshëm.
  • - Me një sipërfaqe optimale dhe planimetri shumë të mirë.
  • - Pozicionim sa më i mirë i kollonave dhe cepave, duke lënë hapësirë më të bollshme për shfrytëzimin maksimal të hapësirave.
Sigurimi I të ardhmes, lehtësi në komunikim si edhe një bashkëpunim konstruktiv është ajo çka kompleksi “Usluga” të ofron.

SHIKO PRONAT