HB_001_Affordable Commercial Icon Government Category Icon HB_001_MarketRate Multifamily Category Icon HB_001_Renovation HB_001_SeniorLiving Chevron Down Close Button Hamburger Navigation Heart Icon Facebook Logo Usluga Logo Horizontal logo-Usluga-with-text Usluga Logo Instagram Logo Linked-In Logo Twitter Logo YouTube Logo Magnifying Glass Minus Button Minus Button Plus Button Plus Button Triangle Group Triangle Single

Horizont Hotel

Për të shijuar ditët e bukura me diell!

Vetëm 200 metër nga bregu i detit dhe vetëm 5 km nga qendra e qytetit të Durrësit, hoteli është zgjedhja juaj e përsosur për udhëtime biznesi ose për të kaluar kohën tuaj të lirë. Në këtë hotel ofrohet shërbim luksoz i cilësisë më të lartë. Tek Horizont Hotel do të gjeni dhoma moderne për konferenca, bar, restorant dhe pishinë. Stafi i përkushtuar ju garanton një qëndrim të paharrueshëm me njerëzit tuaj të dashur si edhe për çdo event special.

Në Horizont Hotel mund të gjeni SPA, wellness, palestër e shumë aktivitete të tjera për t’u relaksuar dhe argëtuar. Këtu ju do të gjeni të gjithë ekspertizën e nevojshme për të krijuar kujtimet më të bukura për çdo event që vendosni të festoni me ne. Pavarësisht nëse është një ditëlindje, një përvjetor, apo keni vendosur të hidhni hapin drejt "The Big Proposal" ne ju garantojmë që kujdesemi për çdo detaj në mënyrë që gjithçka të jetë e organizuar ashtu siç ju e kishit ëndërruar.

Lartesia
9 kate
Tipologjia
Hotel
Kapaciteti
96 dhoma

SHIKO PRONAT