INSPIRED BY YOU

Rreth usluga company

RRETH KOMPANISE

USLUGA është një nga kompanitë më të vjetra private dhe renditet si lider në tregun shqiptar. Usluga është distributori kryesor i xhamit dhe sjell teknologjinë më të fundit të perpunimit dhe lakimit të xhamit.

Kompania ka treguar një rritje të qëndrueshme duke ndërtuar gradualisht një portofol të shumë projekteve, duke zgjeruar aktivitetet e tij tek zhvilluesi i pronës së patundshme. Me zyra në Tiranë dhe Durrës, ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve cilësore për të përmbushur nevojat dhe dëshirat e klientëve.

Usluga Ndërtim

Usluga është një nga zhvilluesit kryesorë të pasurive të patundshme në Shqipëri me një vizionin udhëheqës dhe me plane strategjike të zhvillimit ...

Industri Xhami

Usluga ka si aktivitet e saj kryesor prodhimin e produkteve të xhamit. Usluga ofron produkte të stilit klasik dhe modern në të njëjtën kohë, duke krijuar hapësira të dizajnit sipas trendeve të fundit.

Hapsira Banimi & Shërbimi

Kullat e banimit të projektit USLUGA janë disa hapa larg bulevardit të ri të Tiranës me njësi të dizajnuara dhe të zgjuara inxhinierike me një sërë mundësish të pamjes mbi qytet.

Hoteleri Turizëm

USLUGA ka realizuar disa ndërtime në qytetin e Tiranës & Durrësit, të cilat janë shndërruar në hotele luksoze. Hotelet e ndertuara nga ne jane kthyer ne nje destinacion te preferuar nga turistët vendas dhe te huaj.

Sektorët e Biznesit