Dizajn, Komfort, Siguri

  Frymezuar nga ju per t’ju ofruar më të mirën.

  25+

  VITE

  Eksperience ne fushen e ndertimit

  HISTORIKU >

  100+

  PROFESIONISTE

  Te motivuar per cdo arritje

  SKUADRA >

  100+

  PRODUKTE

  Produkte xhami per shtepi dhe zyra

  PRODUKTE XHAMI >

  100+

  AMBIENTE

  Apartamente, zyra, dyqane

  PORTOFOLI >

  Kontakte

  Mund te kontaktoni ne:

   +355 69 208 2222 (Xham dhe produkte xhami)
   +355 69 203 5014 (Ndërtim dhe Real Estate)
   uslugaal@usluga-al.com

  Newsletter