Cilesi, Garanci, Dizajn

  Usluga Glass u themelua me 1993 si një ndërmarrje e vogël e specializuar në përpunimin e xhamit dhe aluminit për të prodhuar porta dhe dritare.

  25+

  VITE

  Active presence in the Middle East region

  HISTORIKU >

  800

  PROFESIONISTE

  Active presence in the Middle East region

  SKUADRA >

  3

  VENDE

  Active presence in the Middle East region

  SHTRIRJA >

  250+

  PROJEKTE

  Active presence in the Middle East region

  PORTOFOLI >

  Qendro ne Kontakt

  Mund te kontaktoni ne:

   +355 69 2080241
   info@usluga-al.com

  Na ndiqni edhe ne rrjetet sociale:

    

  © 2016 USLUGA Company. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio